Veteráni, historická vozidla


Nesmrtelnost veteránů

Představujeme Vám kategorií produktů Millers Oils Classic. V nabídce jsou oleje, maziva a aditiva určená speciálně pro veterány: historické automobily a motocykly. 
Filozofie profesionálů z Millers Oils vychází z logického poznatku, že moderní oleje a maziva nejsou vhodné pro použití v historických automobilech. 

Moderní oleje jsou vyvíjeny pro moderní motory a jsou přizpůsobeny aktuálně používaným materiálům, technologiím a také emisím. Tyto moderní řídké a agresivní oleje nejsou ve většině případů vhodné pro použití v motorech historických vozidel. Veterán potřebuje jinou strukturu oleje, odlišnou viskozitu a v neposlední řadě účinnou, ale šetrnou aditivaci speciálními složkami. V moderních nebo levnějších olejích není použito dostatečné množství protiotěrového aditiva na bázi fosforu a zinku - tzv. ZDDP - Zincdialkyldithiofosfát. Tato skutečnost má zásadní negativní vliv na životnost a opotřebení mechanických součástí. Oleje Millers Oils Classic obsahují správné množství protitěrových aditiv na bázi ZDDP pro maximální ochranu součástí proti opotřebení a dlouhou životnost Vašeho veterána. 

Kategorie produktů Millers Classic byla vyvinuta pro ochranu a vylepšení vlastností motorů, převodovek, diferenciálů a jiných součástí veteránů. Maziva a oleje Millers Classic zároveň aplikují moderní aditiva, která s vyhovující viskozitou zaručují nejlepší péči o Váš historický automobil nebo motocykl. Oleje Millers Oils Classic jsou oficiálně schváleny Federací britských historických autoklubů FBHVC na základně důkladných nezávislých zkoušek v testovacích a vývojových centrech MIRA.

Vyvinuto, vyrobeno a baleno v originálním závodě firmy Millers Oils Ltd. v Anglii.
millers-oils-classic-logo-2.jpg (480×334)

Nabídka Millers Oils Classic:



Mobil: +420 725 626 276      Po-Pá 9-18 hod
E-mail: info@tuning-garage.cz