Sportovní sedačky

http://tuning-individual.cz/foto/sedacky_logo.jpgPři volbě vhodných sedadel do Vašeho vozu je vhodné kromě cenovky a vzdáleného desigového dojmu dbát i mnoho jiných aspektů. Velmi důležitá je kvalita použitých materiálů, konstrukce  a především celková bezpečnost.
V této kategorii naleznete širokou škálu značkových sportovních sedadel z Německa, Itálie, USA, Velké Británie apod. Výrobci/distributoři JOM, FK-Automotive, Recaro, ,Sparco, OMP, Sabelt, Sandtler. Od těchto značkových výrobců nabízíme také velmi kvalitní a bezpečné dětské autosedačky.
V nejnižší cenové kategorii nabízí slušnou kvalit JOM.
Středním standartem v poměru kvalita vs. cena je jasná volba FK-Automotive. Od nejnižších nesklopných tříd s trubkovým rámem až po precizně zpracovaná kožená sedadla v carbonových skořepinách završují svoji nabídku velmi zajímavým sedačkami v retro designu, které jsou velmi vhodné do starších vozidel veteránů nebo americký vozů.
Ostatní výrobce ani netřeba představovat nebo jde o naprosté jedničky.
Recaro je vrchol mezi sportovními sedadly v běžném použití ve velmi komfortních variantách až po závodní konstrukce.
Sparco, OMP, Sandlter apod jsou mimojiné špičkové sedačky té nejvyšší třídy přímo závodního charakteru obsahující všechny potřebné homologace, nicméně si získávají velkou oblibu také v tuningu.
Sabelt mezi nimi vyniká svým propojením se závodní stájí Ferrari.
Sedačky mají TUv homologaci, čili nejde o žádné "home-made", ale o spolehlivé a funkční řešení.
Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete pomoci s výběrem nebo montáží neváhejte nás kontaktovat.




Mobil: +420 725 626 276      Po-Pá 9-18 hod
E-mail: info@tuning-garage.cz